Øg din chance for blowjob

Her er 10 måder at  ændre din sæd smag, og fjerne den syrelige, bitre og salte smag, og øg din chance for blowjob.

Hvis vi starter med at se på mandens sæd består det ikke kun af sædceller, faktisk er kun 1% sædceller resten er forskellige proteiner, vitaminer, sukkerarter, salt, kolesterol og vand, hvilket hjælper sæden frem mod målet. Sæd har en PH værdi på 7, hvilket vil sige neutral smag, men mange kvinder synes smagen af sæd er syreligt, bittert og salt. Hvordan kan det være, og hvordan kan du ændre dette tænker du måske.

Her er 10 måder at fjerne den syrelige, bitre og salte smag, og øg din chance for blowjob.

1.  Du skal sørge for at drikke godt med vand i løbet af dagen ca. 1-1½ liter, ifølge anbefaling. Gerne mere på varme dage, dog skal man ikke bare vælte vand ind, da for meget vand kan skylde alt salten ud af kroppen. Vandet er med til at rense kroppen for affaldtstoffer.

2.  Undgå alkohol og koffein, da dette giver mange affaldsstoffer i kroppen, som kan påvirke smagen af sæd. Sorry ingen lovet, at det var en dans på roser.

3.  Nikotin giver samme affaldsstoffer i kroppen, som kan påvirke ikke kun smagen på dine kys, men også smagen af sæd.

4.  Grøntsager ja man skulle næsten tro at det var de 10 kostsråd, men grønsager påvirker din sæds smag især selleri er godt, men inden du kommer for godt igang med grønsagerne, så er der dog    nogle du skal undgå. Kål dette gælde alt kål fx rødkål, blomkål, brokoli, grønkål, rosenkål og hvidkål, samt bønner og asparges.

5.  Krydderurter og kryderi, som persille, pebermynte, kanal, kardemomme og citron kan være med til at sødme smagen af mandens sæd, så bare igang med at lege lidt med krydderurter og kryderi i køkkent,

6.  Dog skal du undgå fødevarer der har en kraftigt lugt fx hvidløg, løg og chili, da det påvirke sædens smag bitter.

7.  Sorry mænd endnu en i ikke kommer til at kunne lide. Rødt kød, og mange mælke produkter, er no go. Isetdet skal i  overveje at komme noget mere mager kød som kylling er bedre for neutralisering. Fisk er dog forskælligt fra mand til mand, hvordan sæd smagen påvirkes, så prøv dig frem.

8.  Frugter dagligt. Ja den er god nok, men et æble efter lægen tæller ikke. Der har et naturlig frugtsukker, som kan være med til at neutralisere bitter smag i sæden.

9.  Junk food, det er fyldt med koncerverings midler og kemikalier, som fylder ens kroppen med affaltsstoffer, men okay har du været i byen med vennerne, og fået massere af smøger og alkohol, så er det jo nok forsent, så kan du vel lige så godt forsætte, og så bare op på hesten igen bagefter.

10. Sidst men ikke minst. Hyggiejne dette kan ikke siges oftes nok , og er dette vigtigste til at øg din chancer for blowjob. Der er bare ikke nogle kvinder, der synes det er hyggeligt, at komme noget i munden der lugter mere dødt, end levende.

Det bare med at komme igang. Det tager mellem 12 og 24 timer for at ændre på din sæd smag.

Hvis din sæd smag, ikke bliver bedre, kan det skyldes en infektion, du bør kontakte læge.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *