Guide til intim massage til ham

Mange mænd ville ønske at deres partner ville tage mere initiativ til sex. Her får du et par tricks til at overraske ham, med intim massage, han sent vil glemme, som nemt kan bruges som forspil.

Det er vigtigt du laver lidt forberedelser til intim massage. En af de vigtigste punkter for at få succes er at bruge en god massage olie. Sørg for det er en som også kan bruges til intim massagen,
så din partner undgår at får svige eller kløe dagen efter, eller dig selv for den sags skyld.
Det vigtigt du sørger for at du selv er i stemning. Tag et langt varmt bad, sørg for du selv føler dig godt tilpas, og er klar til en intim aften og måske nat.

Søger for at skabe hyggelige omgivelser for jeres begge skyld. Det lige så vigtigt at du føler dig godt tilpas, som din partner. Rod og snavs kan forstyrre dine tanker og humør. Tænd for noget godt musik og levende lys. Lige som et varmt lokale er vigtigt. Du kan også vælge at bruge håndbind, og øjenbind for at fremme følelse sansen og pirre ham.

Intim Massage

Det vigtigt at du sørger for at bruge dine håndflader, mange bruger deres finger. Det en fejl, da man hurtigere får ondt, og du på den måde kan være nød til at stoppe midt i forspillet.
Hold dig til almindelig massage, og tryk ikke for hårdt.

Søger for altid at varme olien op i dine hænder, inden du bruger den på din partners krop. Det vigtigt at du altid har den ene hånd på din partner, under hele massagen, da dette giver den største nydelse, og tryghed. Giv dig god tid, og mærk hvordan din partner nyder massagen, og lige så stille bliver opstemt.

Start med at massere hans arme. Det vigtigt at du massere mod hjerte. Sæt dig oven over hans hoved, på den måde kan du nemmere nå, og du kan pirre ham vi at lade dine intime steder strejfe ham,
hvis du ønsker at pirre ham, så kan håndjern eller armbind være en god ide, på den måde er du sikker på, at det er dig der har kontrollen.

Masser hans overkrop med begge hænder. Masser med lange kærlige strøg og pir ham igen med at strejfe ham med din barm, og lad ham komme tæt på dit underliv, uden at komme tæt nok på.

Ryk dig ned mellem hans ben. Massere nede fra og op mod hans penis. Sørg for at massere hans lår godt, og omkring hans underliv og lad fantasien fører dig her fra.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *