We-Vibe II

We-Vibe II er en lille og fleksibel vibrator som kan bruges under samleje, den er designet til dobbelt stimulation, den store del med knappen er designet til at stimulere klitoris, og den mindre del er designet til at stimulere g-punktet. Den har 2 motorer, en i hver den, som kører synkront, hvilket givet en vidunderlig intens følelse.

We-Vibe II er rillet på de 2 overflader som ligger op mod kvindens klitoris og g-punkt, dette er lavet for at forøge stimuleringen af kvinden.

Det fleksible led mellem de to dele, gør at den passer til alle kvinder.

We-Vibe II har 9 forskellige pirrende modes den kan køre i, man vælger mellem de forskellige modes ved at trykke på den lille knap. Den kan på en fuld opladning køre i mere end en time, på kraftigste niveau, på lavere kraft kan den køre i længere tid. Man slukker We-Vibe II ved at holde knappen nede i 2 sekunder, hvis du tænder We-Vibe II inden for 1 time efter du sidst brugte den, vil den starte på den mode, du sidst brugte den i.

We-Vibe II er belagt i silikone og føles derfor dejlig varm og blød at røre ved. Det anbefales at man bruges en vandbaseret glidecreme når i elsker. Der må ikke bruges en silikone baseret glidecreme, da We-Vibe II har en silikone overflade, vil en silikone baseret glidecreme, ødelægge overfladen på produktet.

Da We-Vibe II er silikone belagt gør det den vandafvisende, og er derfor attraktiv at tage med i badet under bruseren.

Det er nemt at rengøre We-Vibe II, det eneste du skal gøre er at vaske den i alm vand.

We-Vibe II er blevet kåret som det bedste par sexlegetøj i TV Programmet ”Sex Up Your Life”, og har i 2011 modtaget EROTIXXX Award for det mest populære sexlegetøj i verdenen.

Det kan godt tage et par gange, før man vender sig til at bruge We-Vibe II under samleje, men øvelse gør mester, hvilket de færreste nok siger noget til, på dette område.

 

Webshop Pris Forsendelse
sexshop.dk669,00 Kr19 Kr
Sinful.dk699,00 Kr29 Kr